Contentmanagement | Buro Meerwaarde - creatieve communicatie
1740
page-template-default,page,page-id-1740,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Contentmanagement

Buro Meerwaarde is strategisch sterk en sterk in creatieve producties. Wij dragen zorg voor jouw volledige marketing middelenmix. We vullen deze met relevante, onderscheidende en doelgroepgerichte content gericht op conversie en branding.

Signé Clinics

Signé Clinics

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Ivy clinics

Ivy clinics

Herkenbaarheid en eenduidigheid zorgden vanaf de eerste minuut voor een sterk merkbeeld rondom nieuwkomer in de esthetische wereld; Ivy clinics. Nadat we in samenwerking met de opdrachtgever de identity en positionering hadden bepaald, werd het tijd voor het produceren van beelden die de rode draad in het merkbeeld zouden vormen. De beelden dienen als basis voor social content, de website, advertising en POS materialen. Daarnaast schreven we alle online teksten voor - en bouwden we de website in samenwerking met LYTER.

Vrouw leest krant
One Day Clinic

One Day Clinic

Voor One Day Clinic - SOA klinieken beheren we de volledige online schil. We zijn verantwoordelijk voor online advertising, het vullen van de kanalen met unieke content, SEO teksten en informatieve blogs. Daarnaast verzorgen we pro deo campagnes, om het onderliggende probleem (het overdragen van SOA) een podium te geven.