Events | Buro Meerwaarde - creatieve communucatie
1803
page-template-default,page,page-id-1803,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Events

Wij zetten ons organisatietalent graag in om effectieve en spaakmakende events te organiseren. Of het nu een merklancering, PR event, sponsorevenement of kick off betreft; wij zorgen voor een krachtige aansluiting met de doelgroep én een onderscheidend karakter. Gesterkt door de volledige promotie voorafgaande aan het event.

 

Food events

Food events

Buro Food is onderdeel van Buro Meerwaarde. Met Buro Food onderscheiden we ons als multidisciplinaire branddesigner met een expertise op gastronomisch gebied.

GA NAAR BURO FOOD
Hencon & Hencon Forestry

Hencon & Hencon Forestry

Voor Hencon Forestry organiseerden wij een tweedaags event, waarbij de vrijdag in het teken stond van de onthulling van hét nieuwe merk chipper in bosbouwland; AXSEL, de samenwerking met Pezzolato spa (IT) en de uitbreiding van het John Deere Forestry (DE) dealerschap. Dit event vertaalde de kernwaarden van Hencon en presenteerde deze aan zo’n 100 genodigden; internationale relaties en pers. Mede dankzij het onderscheidende showelement werd de avond een groot succes. Op zaterdag werd het Hencon terrein feestelijk opgetuigd en opengesteld voor zo'n 2000 geïnteresseerden.

Bistrobar Berlin & Bistrobar Bankoh

Bistrobar Berlin & Bistrobar Bankoh

Buro Meerwaarde maakt deel uit van het marketingteam van de lekkerste restaurants van Nijmegen; Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh. Voor het openingsfeest van Bistrobar Bankoh ondersteunden we het team bij de organisatie. In de aanloop naar deze opening, organiseerden we een ludieke actie waar verschillende bestaande en nieuwe investeerders kans maakten op VIP tickets voor de opening en het openingsfeest.