Events | Buro Meerwaarde - creatieve communucatie
1803
page-template-default,page,page-id-1803,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Events

Wij zetten ons organisatietalent graag in om effectieve en spaakmakende events te organiseren. Of het nu een merklancering, PR event, sponsorevenement of kick off betreft; wij zorgen voor een krachtige aansluiting met de doelgroep én een onderscheidend karakter. Gesterkt door de volledige promotie voorafgaande aan het event.

 

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Na een meerjarige transformatie van het natuurgebied Eltenberg-Bergherbos was deze klaar voor een feestelijke heropening. Buro Meerwaarde organiseerde een openingsweekend waarbij bestuurders, betrokkenen, pers en publiek op een feestelijke manier kennis konden maken met het vernieuwde natuurgebied. Projectpartners: Gemeente Montferland, Gemeente Emmerich am Rhein & Kasteel Huis Bergh.

Hencon & Hencon Forestry

Hencon & Hencon Forestry

Voor Hencon Forestry organiseerden wij een tweedaags event, waarbij de vrijdag in het teken stond van de onthulling van hét nieuwe merk chipper in bosbouwland; AXSEL, de samenwerking met Pezzolato spa (IT) en de uitbreiding van het John Deere Forestry (DE) dealerschap. Dit event vertaalde de kernwaarden van Hencon en presenteerde deze aan zo’n 100 genodigden; internationale relaties en pers. Mede dankzij het onderscheidende showelement werd de avond een groot succes. Op zaterdag werd het Hencon terrein feestelijk opgetuigd en opengesteld voor zo'n 2000 geïnteresseerden.

Bistrobar Berlin & Bistrobar Bankoh

Bistrobar Berlin & Bistrobar Bankoh

Buro Meerwaarde maakt deel uit van het marketingteam van de lekkerste restaurants van Nijmegen; Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh. Voor het openingsfeest van Bistrobar Bankoh ondersteunden we het team bij de organisatie. In de aanloop naar deze opening, organiseerden we een ludieke actie waar verschillende bestaande en nieuwe investeerders kans maakten op VIP tickets voor de opening en het openingsfeest.