Fotografie | Buro Meerwaarde - creatief communicatiebureau
1681
page-template-default,page,page-id-1681,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Fotografie

Met unieke, visuele content een consistent en herkenbaar verhaal vertellen en daarmee een krachtig merkbeeld bouwen. Dat is waar wij onze fotografie voor inzetten.

PRO DEO / Because We Carry

PRO DEO / Because We Carry

We maakten een foto- en videoreportage van het werk van Because We Carry in de vluchtelingenkampen Moria en Kara Tepe op Lesbos, Griekenland. Dat deden we pro deo. Zo droegen wij een klein steentje bij.

Signé Clinics

Signé Clinics

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Food fotografie

Food fotografie

Buro Food is onderdeel van Buro Meerwaarde. Met Buro Food onderscheiden we ons als multidisciplinaire branddesigner met een expertise op gastronomisch gebied.

GA NAAR BURO FOOD
Ivy clinics

Ivy clinics

Buro Meerwaarde was nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe merk van Huisartskliniek; Ivy clinics. Een onderdeel van het geheel was het vormen van het merkbeeld met sprekende - doelgroep gerelateerde - beelden. Hiervoor organiseerden we een shoot op locatie. De beelden zijn gebruikt voor alle online en offline uitingen en dienen als basis voor campagnes en advertising.

Donker model met krullen hangt op de schouders van een lachende man