Fotografie | Buro Meerwaarde - creatief communicatiebureau
1681
page-template-default,page,page-id-1681,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Fotografie

Met unieke, visuele content een consistent en herkenbaar verhaal vertellen en daarmee een krachtig merkbeeld bouwen. Dat is waar wij onze fotografie voor inzetten.

PRO DEO / Because We Carry

PRO DEO / Because We Carry

We maakten een foto- en videoreportage van het werk van Because We Carry in de vluchtelingenkampen Moria en Kara Tepe op Lesbos, Griekenland. Dat deden we pro deo. Zo droegen wij een klein steentje bij.

Sir James

Sir James

Voor de nieuwe barbistro Sir James mochten we de gerechten en het geheel verbouwde restaurant op de gevoelige plaat vastleggen en zo het merkbeeld bepalen voor de lancering van het merk. De beelden zijn onder andere gebruikt voor social media, advertising en advertorials.

Ivy clinics

Ivy clinics

Buro Meerwaarde was nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe merk van Huisartskliniek; Ivy clinics. Een onderdeel van het geheel was het vormen van het merkbeeld met sprekende - doelgroep gerelateerde - beelden. Hiervoor organiseerden we een shoot op locatie. De beelden zijn gebruikt voor alle online en offline uitingen en dienen als basis voor campagnes en advertising.

Donker model met krullen hangt op de schouders van een lachende man
One Day Clinic

One Day Clinic

One Day Clinic is een soa kliniek met klinieken en prik poli's door het hele land. We ontwikkelden een awareness campagne waarin we echte mensen met echte verhalen fotografeerden op de Albert Cuyp Markt in Amsterdam. Creatieve, strategische content voor een internationale doelgroep met een duidelijke boodschap; 'Get tested, better safe than sorry'.