Projectmanagement | Buro Meerwaarde - creatieve communicatie
1718
page-template-default,page,page-id-1718,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Projectmanagement

Wij ontzorgen op het gebied van marketing en communicatie, in de breedste zin van het woord en in de weidsheid van de volledige marketingmix. Dit doen we op projectbasis of ter overbrugging van een langere periode in geval van ziekte, zwangerschap of wanneer je als organisatie groeit en een marketinguitbreiding behoeft.

 

Wij formuleren (strategie + identity), zetten op en richten in (kanalen), produceren (foto + video, marketingmix elementen), trainen collega’s en dragen over. Ook wanneer je als organisatie nog geen marketing(afdeling) voert.

Buro Food

Buro Food

Buro Food is onderdeel van Buro Meerwaarde. Met Buro Food onderscheiden we ons als multidisciplinaire branddesigner met een expertise op gastronomisch gebied.

GA NAAR BURO FOOD
Kei-Fit

Kei-Fit

Kei-Fit is een organisatie die met de tijd meegaat en doorlopend investeert in vernieuwingen, zo ook online. Samen met WeMessage (bouwers website) ontfermde Buro Meerwaarde zich over het project dat in het teken stond van deze vernieuwing. Wij ontwikkelden een nieuwe huisstijl, een serie video's (online en social content), schreven de webteksten voor de nieuwe website en bedachten verschillende online en offline campagnes voor 2019.

Bistrobar Berlin & Bistrobar Bankoh

Bistrobar Berlin & Bistrobar Bankoh

Buro Meerwaarde maakt deel uit van het marketingteam van de lekkerste restaurants van Nijmegen; Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh. Voor de opening van nieuwkomer Bistrobar Bankoh verzorgden we het projectmanagement van - en een ludieke campagne omtrent de feestelijke opening.

Axsel (Hencon Forestry)

Axsel (Hencon Forestry)

Naast de verschillende video- en eventproducties, werken we wekelijks aan de (her)positionering en (online) strategie van Axsel en Hencon Forestry.