Video | Buro Meerwaarde - creatieve communicatie
1770
page-template-default,page,page-id-1770,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Video

In het landschap van online content, regeert video. Video is het type content dat zorgt voor merkbeleving, een krachtige connectie met je doelgroep en realiseert daarnaast de beste ROI. Iedere organisatie heeft een eigen verhaal dat middels video vertaald kan – en in ons optiek ‘dient’ te – worden. Wij verzorgen de volgende vormen van videocontent: commercials, bedrijfsfilms, informatieve video’s, productvideo’s en social video snacks.

Because We Carry

Because We Carry

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen.</p> <p>Ook wij droegen een heel klein steentje bij. We vlogen pro-deo naar Lesbos, Griekenland, om het goede en nodige werk van Because We Carry in Nederland en Lesbos vast in een prachtige commercial.

Hencon & Hencon Forestry

Hencon & Hencon Forestry

Bij Hencon en Hencon Forestry is Buro Meerwaarde vaste partner geworden als het gaat om onder andere video. We produceerden onder andere de aftermovies van de door ons georganiseerde events (merklancering & open dag), twee commercials en een reeks productvideo's in het Frans, Engels, Duits en Nederlands.

Bistrobars Berlin & Bankoh

Bistrobars Berlin & Bankoh

Bij de lekkerste restaurants van Nijmegen is Buro Meerwaarde vaste partner voor video. Van 'behind the scenes' video's van de jaarlijkse food-shoots tot producties voor online campagnes, vacaturevideo's en aftermovies van de door ons (mede) georganiseerde events.

KEI-FIT

KEI-FIT

Voor Kei-Fit, een Achterhoeks sportcentrum met vestigingen in Lichtenvoorde, Gendringen, Doetinchem en Haaksbergen, produceerden we een serie video's die de verschillende specialismen van Kei-Fit weergeven. Daarnaast hielden en houden we ons bezig met webteksten en online en offline campagnes.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Voor de heropening van het grensoverstijgende natuurgebied Eltenberg-Bergherbos produceerden we een commercial over de highlights in het gebied. Tevens produceerden we een aftermovie van het door ons georganiseerde tweedaagse event rondom de heropening.<br /> Projectpartners: Gemeente Montferland, Gemeente Emmerich am Rhein & Kasteel Huis Bergh

One Day Clinic

One Day Clinic

Voor One Day Clinic - SOA klinieken ontwikkelden we een awareness campagne om de achterliggende drijfveer uit te lichten: het steeds groter groeiende SOA probleem. Dat deden we op onze eigen wijze: humoristisch (gifjes), eerlijk (echte mensen in beeld) én een tikkie provocerend, zoals in deze drieluik-commercial 'Better safe than sorry!'

Delade

Delade

De video's die we maakten voor de verschillende inhouse expertises verrijkten we met uitgeschreven USP's voor prikkelende informerende social video's.