Video | Buro Meerwaarde - creatieve communicatie
1770
page-template-default,page,page-id-1770,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Video

In het landschap van online content, regeert video. Video is het type content dat zorgt voor merkbeleving, een krachtige connectie met je doelgroep en realiseert daarnaast de beste ROI. Iedere organisatie heeft een eigen verhaal dat middels video vertaald kan – en in ons optiek ‘dient’ te – worden. Wij verzorgen de volgende vormen van videocontent: commercials, bedrijfsfilms, informatieve video’s, productvideo’s en social video snacks.

Because We Carry

Because We Carry

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen.</p> <p>Ook wij droegen een heel klein steentje bij. We vlogen pro-deo naar Lesbos, Griekenland, om het goede en nodige werk van Because We Carry in Nederland en Lesbos vast in een prachtige commercial.

Signé Clinics

Signé Clinics

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Buro Food

Buro Food

Buro Food is onderdeel van Buro Meerwaarde. Met Buro Food maken we krachtige videocontent speciaal voor de gastronimische sector.

GA NAAR BURO FOOD
One Day Clinic

One Day Clinic

Voor One Day Clinic - SOA klinieken ontwikkelden we een awareness campagne om de achterliggende drijfveer uit te lichten: het steeds groter groeiende SOA probleem. Dat deden we op onze eigen wijze: humoristisch (gifjes), eerlijk (echte mensen in beeld) én een tikkie provocerend, zoals in deze drieluik-commercial 'Better safe than sorry!'