Wat we doen | Buro Meerwaarde - creatief communicatiebureau
2095
page-template-default,page,page-id-2095,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Wat we doen

Wij fotograferen om een merk(beeld) krachtiger neer te zetten, een verhaal te vertellen, een merk body en identity te geven of op zichzelf staand voor editorial, advertorial en andere commerciele doeleinden.

BEKIJK MEER WERK
–  Video

Wij videograferen om een verhaal te vertellen, een merk(beeld) krachtiger neer te zetten, informatie te verstrekken en reclame te maken. Wij produceren commercials, after movies, informatieve video’s, bedrijfsfilms en behind the scenes producties. Onze producties zijn geheel in eigen beheer; van script tot montage. Zo houden we de kosten laag en houden we grip op je merkbeeld en boodschap.

BEKIJK MEER WERK
–  Projectmanagement

Wij ontzorgen op het gebied van marketing en communicatie, in de breedste zin van het woord en in de weidsheid van de volledige marketingmix. Dit doen we op projectbasis of ter overbrugging van een langere periode in geval van ziekte, zwangerschap of wanneer je als organisatie groeit en een marketinguitbreiding behoeft.

 

Wij formuleren (strategie en identiteit), zetten op en richten in (kanalen), produceren (foto, video en andere marketingmix elementen), trainen collega’s en dragen over. Ook wanneer je als organisatie nog geen marketing(afdeling) voert.

BEKIJK MEER WERK
–  Contentmanagement

Ons werk is creatief met een strategisch vertrekpunt en karakter. Wij dragen zorg voor jouw kanalen, vullen deze met doelgroepgerichte content en beheren jouw merkbeeld.

BEKIJK MEER WERK
–  Events

We zetten ons organisatietalent en onze managementskills graag in om organisaties, merken en producten op de kaart te zetten in sprekende events. Open dagen, merk- en/of productlanceringen, pr- en persevents en beursdagen. We denken mee, zorgen voor een creatieve inslag en ontzorgen volledig; van brainstorm tot aftermovie.

BEKIJK MEER WERK